Diaconie (boodschappen service)

Lieve kerkgenoten,

In deze spannende en onzekere tijd willen wij er graag voor elkaar zijn, vooral voor de ouderen onder ons. Wij willen dan ook graag onze hulp aanbieden. Wij kunnen ons zo voorstellen dat mensen het nu spannend/lastig vinden om de deur uit te gaan. Wij bezorgen dan ook graag uw boodschappen onder het motto: ,,Heb uw naaste lief zoals u zelf.” (Marcus 12:31).

Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u contact opnemen met 06-46347999 (Anna de Vries) of 06-19632678 (Anke Brandsen).

We nemen uw boodschappenlijstje telefonisch aan. We vragen u een kratje of enkele tassen voor de voordeur te zetten. We spreken af hoe laat we de boodschappen bezorgen en zetten het voor uw deur. Er wordt gepaste afstand gehouden en de bezorgers letten op hun hygiëne. Er wordt niet bezorgd wanneer bezorgers zich niet fit voelen.

Boodschappenlijst Diaconie

93.65 KB 57 Downloads

We hopen zo iets voor elkaar te kunnen betekenen. Als er nog andere vragen rijzen in deze bijzondere tijd, bijvoorbeeld wanneer u zich eenzaam voelt nu u de deur niet meer uitgaat, kunnen we met u kijken hoe we daar op afstand op kunnen reageren.

Betaling:

De boodschappen zullen eerst voorgeschoten worden, u kunt daarna het bedrag overmaken op:

– Diakonie Gastkerk Zuidhorn NL22 RABO 0375 8245 10

of

– Diakonie Hervormde Gemeente Zuidhorn NL 89 RABO 0375 8665 66

Als dit nog vragen oproept kunnen we het tegen die tijd nog doorspreken.

Met vriendelijke groet,

De Diaconie en wijkteams van de Dorpskerk en de Gastkerk in Zuidhorn