Taarten actie, 3 februari

De afgelopen 5 jaren hebben de kindernevendiensten van de Dorpskerk en de Gastkerk ten behoeve van Serious Request een taartenactie georganiseerd. Ieder jaar was dit weer een groot succes.


Zoals iedereen weet werd er afgelopen december in Zuidhorn geen wandelestafette georganiseerd en daarom in november ook geen taartenactie.
Toch willen de kindernevendiensten graag weer een taartenactie organiseren. De opbrengst zal worden gedeeld over 2 doelen,
ten eerst de Stichting Sparrow waarvoor wij sparen. Ten tweede voor een leuk uitje voor de kinderen van de kindernevendiensten.

Afgelopen september zijn we met de kinderen wezen midgetgolfen. Dit bleek een groot succes. De kinderen vonden het erg leuk om wat gezelligs met elkaar te doen. Daarnaast hebben we gemerkt dat de kinderen elkaar beter leren kennen wat zijn positieve weerslag heeft op de nevendienst op de zondagochtend.

Op 3 februari is er een gezamenlijke dienst in de Gastkerk en staat de taartenactie gepland.
Hierbij een oproep aan bakkers en taartliefhebbers om te bakken en op 3 februari de lekkernijen op te komen eten na de dienst.
De gemaakte taarten, cakes enzovoort kunnen vooraf aan dienst,
liefst voorgesneden, worden ingeleverd in de Gasthorn.


Karin de Boer
namens de kindernevendienst van de Gastkerk en de Dorpskerk