A A A

JOP Zuidhorn

JOP Zuidhorn staat voor : Jongeren Organisatie Protestantse Kerken (JOP) Zuidhorn

 

JOP Zuidhorn organiseert namens de Hervormde gemeente en de Gereformeerde kerk van Zuidhorn alle gezamenlijke jeugdactiviteiten. JOP Zuidhorn is van, door en voor jongeren zelf.

 

JOP Zuidhorn is een beweging waarin je als jongere, je kan herkennen in elkaar en aangetrokken voelt tot elkaar in een gezamenlijke drive en gezamenlijke ervaringen.
Wij willen jou de ruimte geven, om te zoeken naar nieuwe vormen van kerk-zijn. Wij willen je ruimte geven om je geloofservaringen te delen met elkaar, maar ook met oudere leden van de gemeente en met de wereld om hen heen.

JOP Zuidhorn gelooft ook in God en gelooft dat God een relatie wil aangaan met jongeren in de Protestante Kerk en daarbuiten.
Wij stimuleren je je eigentijdse, creatieve ervaringen te ontwikkelen in jou verantwoordelijkheid richting anderen en in de wereld om je heen.

 

 

 

Beleidsplan

JOP Zuidhorn heeft een beleidsplan opgesteld tot 2012. In ons beleidsplan laten we zien hoe het jeugdwerk nu binnen de Protestantse Kerken (PKN) is. En beschrijven we wat onze visie en missie is op het jeugdwerk.

 

Ons beleidsplan kun je opvragen bij jouw jeugdouderling via jopzuidhorn@gastkerkpkn.nl